SPØRSMÅL OG SVAR

VANLIGSTE SPØRSMÅLENE

De fleste av våre kunder kjøper vår Shaktimatte Standard. Den passer for både nybegynnere og avanserte brukere.

Shaktimatte Advanced fås i indigo og har 4200 pigger som er to millimeter lengre enn på originalmatten. Kroppsvekten fordeles på mye mindre og litt lengre pigger, og intensiverer dermed følelsen og effekten. Vi anbefaler denne matten til de som liker utfordringer og i beste fall har brukt originalen i lengre tid. (Ekstrem)idrettsutøvere velger ofte Shaktimatte Advanced for bruke den til restitusjon etter sine treningsøkter.

Shaktimatte Light fås i gult og har over 9000 pigger. Her fordeles kroppsvekten over mange flere pigger, noe som gjør den mindre intens. Vi anbefaler denne matten for følsomme og eldre mennesker, samt personer med hudproblemer.

I tillegg til deres positive effekter har alle våre Shaktimatter til felles at de er nøye håndlaget i India av økologiske og bærekraftige materialer av høy kvalitet. Vi ansetter bare kvinner i vår «Gratitude Factory» for å gjøre dem i stand til å leve selvstendig. Rettferdig lønn, fleksibel arbeidstid, betalt ferie, sykepenger og sikkerhet på jobben er et absolutt krav for oss. Vi garanterer også allmenn helsehjelp for kvinner og deres nære slektninger.

Ved å kjøpe Shaktimatten gjør du ikke bare noe bra for deg selv, du støtter også et fantastisk prosjekt.

De første minuttene føles en prikkende eller varm følelse på overflatene man behandler. Men den prikkende følelsen forsvinner veldig snart og en behagelig avslappende følelse inntreffer.

Mest sannsynlig er produktet allerede på vei. Leveringstiden i Norge er 3-7 dager etter bestilling (hverdager).

Vi samarbeider med Postnord/Bring, og vi tar forbehold om at pakken i noen tilfeller kan leveres til ditt nærmeste PostNord-utleveringssted i stedet for på døren eller i din postkasse. Skulle det ha gått mer enn 5 dager bes du vennligst kontakte oss så vil vi hjelpe deg med å spore pakken din.

Generelt kan vi si at Shaktimatten allerede hjelper tusenvis av mennesker til å slappe av og sove dypere. Shaktimatten er også en lojal og nyttig følgesvenn for avspenning, spesielt i ryggen og nakken. Vi anbefaler at du prøver våre shaktiprodukter hjemme i fred og ro.

Vi har etablert en 14-dagers returordning slik at du selv kan finne ut om teppet virkelig passer for deg. Vi anbefaler også at du konsulterer legen din for å forsikre deg om at du kan bruke matten risikofritt med din helsetilstand.

Vi anbefaler at du ikke bruker våre produkter hvis du har følgende symptomer eller tilstander:

– Hjerteproblemer
– Medisinering for å forhindre blodpropp (antikoagulantia eller generelt «blodfortynnere»)
– Under graviditet
– Epilepsi
– Tromboflebit
– Feber
– Hudbetennelse, merkbare leverflekker/fødselsmerker

Du kan begynne med å ligge ca 15 min. Når du blir litt mer vant, anbefaler vi 20-40 min per gang. Men det er ikke farlig å ligge lengre. Mange sovner på matten, og det er heller ikke farlig. Vi anbefaler regelmessig bruk, helst hver dag.

Nei, moms og toll er inkludert i prisen du betaler i kassen. vi har et norsk selskap.

FLERE SPØRSMÅL

Oppdatering av produktlinjen for Shaktimatten 2023

Vi har alltid jobbet for å forbedre vårt sortiment for å møte våre kunders behov og etterspørselen i det globale markedet. Med dette i tankene har vi gjort noen oppdateringer i navngivningen og beskrivelsen av våre akupressurmatter.

Shaktimatten Original v.1 (Utgått fra sortimentet) Den opprinnelige Shaktimatten Original, som målte 66 cm i lengde og hadde 6200 akupressurpigger, har nå blitt tatt ut av vårt sortiment.

Nytt navn & beskrivelse: Shaktimatten Original Det som tidligere var kjent som Shaktimatten Standard vil nå bli kalt Shaktimatten Original. Vi mener at dette navnet bedre representerer produktets kjernegenskaper og dens posisjon i vårt sortiment, og følger vår linje for å tilpasse produktnavnet i henhold til retningslinjene som Shakti International mener skal gjelde.

Shaktimatten Original: Et optimalt verktøy for dyp avslapning. Denne matten har 230 plater, er 76 cm lang og har 6200 akupressurpigger. Med sitt unike design og funksjon representerer den en perfekt balanse mellom våre Light og Advanced-varianter.

Alle. Vi anbefaler imidlertid at du alltid konsulterer lege hvis du har en dokumentert medisinsk diagnose eller andre bekymringer.

Ja, det kan du. Vi tilbyr en 14-dagers pengene tilbake-garanti. Vi tar bare tilbake produkter som er i perfekt stand, inkludert alt tilbehør som har blitt sendt til deg (brosjyrer, tøyposer, etc.). Ellers kan vi ikke garantere refusjon. Det er også viktig å legge ved ditt navn og adresse.

Send oss ​​en e-post:
kontakt@shaktimat.no

Til informasjon: Vi har veldig gode resultater som følge av vår returordning. Av over 5000 kunder i år sendte vi pengene tilbake til alle kunder som ba om refusjon. Bortsett fra kun én kunde, og det skyldtes at teppet var veldig skittent og rynkete, og derfor dessverre måtte behandles.

Ja! Ved behov kan Shakti vaskes for hånd i lunkent vann og henges opp til tørk. Unngå vaskemaskin og tørketrommel da piggene kan bli skadet.

Fra ryggraden stråler nervene ut til hele kroppen, noe som betyr at behandling av ryggen gir effekt på alle deler av kroppen. Men om nødvendig kan matten brukes på nesten hele kroppen. Ta en titt på Shaktis Nail Spikerpute, Footpad eller Headband for flere alternativer.

Mange forteller at barn liker det veldig godt, og at de har en tendens til å roe seg ned og sette ned farten. Et tips er å la dem ligge på matten en stund før sengetid.

Vi vil ikke anbefale det. Men mest sannsynlig er det ikke noen risiko. Rådfør deg med jordmoren din før du bruker Shaktimatten din.

De spisse piggene kan oppfattes som irriterende og kanskje forverre en følsom og betent hud. Du kan redusere effekten ved å legge et tynt stoff mellom huden og Shaktimatten. Hvis du føler at du blir verre, bør du selvfølgelig stoppe behandlingen.

Vi anbefaler at du ikke bruker matten, da vi ikke har noen forskning på dette området. Rådfør deg med lege hvis du føler deg usikker.

Hvis du har flere spørsmål vil vi prøve å svare på dem. Send en e-post til oss på kontakt@shaktimat.no

Hitta något för dig

Social Media Logo Square 150x150

Alle bestillinger nå via Helseriet 🌟

Vi er glade for å meddele at alle våre bestillinger nå håndteres av vår pålitelige partner, Helseriet. For å gjøre ditt kjøp, vennligst besøk vår dedikerte side på Helseriets nettside:

👉 Handle nå hos Helseriet 👈