ShaktimattENS historiE

Vår historiE

Om Mokshananda vokser opp på en landlig bigård i Nord-Sverige under navnet Jonathan Hellbom.

Om fascineres av kroppens muligheter; hvorfor er noen mennesker tilsynelatende mer fleksible enn andre? Ikke bare fysisk, men også mentalt? Hva er de merkelige tingene som låser oss inne? Og hvor er nøkkelen som åpner dørene våre?

I sin søken etter svar på dette evige spørsmålet utdanner Om seg til  sirkusartist og senere til massasjeterapeut. Ganske snart fører interessen ham til India og landets visdomslære. Her studerer han healing og den tusenårgamle vedakunnskapen.

Om bosetter seg på et fjell i det indiske Himalaya for å fordype seg i asketisk meditasjon. Etter to år på fjellet kommer innsikten i menneskehetens sammenkobling og hvordan vi kan oppnå en høyere lykke sammen.

Det er her Om bestemmer seg for å perfeksjonere den gamle spikermatten for det moderne mennesket. Et tusenårig verktøy, som lenge har vært skjult for de uinnvidde, blir nå gjenskapt for å hjelpe millioner av mennesker til balanse og harmoni. Shaktimatten har sett dagens lys.

SHAKTI BLE NAVNET

Shakti er sanskrit for kvinnelig makt, medfølelse og moderlig, varm, kreativ gnist. En motpol til dagens stressede samfunn.

Shaktimattene produseres i India, blant annet i vår tempelfabrikk i den hellige byen Varanasi.

Siden hvert menneske er unikt, produserer Shakti forskjellige matter for forskjellige behov.  Jo færre pigger din matte har, jo større blir effekten av behandlingen.

SALGSSUKSESS

Den første Shaktimatten kom til butikken i 2008. Året etter ble matten kåret til «sommerens snakkis» og «Årets julegave». Etter drøye 15 måneder var det nå en spikermatte i hvert tiende hjem i hele landet! En unik suksess var et faktum.

Sykepleiere, idrettsstjerner, uføretrygdede, yogier og mosjonister vitner om effektene. Aviser, TV og radio følger opp med artikler og reportasjer om den utrolige salgssuksessen til den lille familiebedriften.

Suksessen sprer seg over hele verden. New York Times og mange andre internasjonale aviser roser mattens fantastiske effekter.

UTE I VERDEN

Shakti åpner opp i resten av Norden, Europa, Japan, Australia, Sør-Afrika og i 2010 går selskapet inn på det amerikanske kontinentet.

Om og hans familie driver fortsatt produksjonen for Shakti fra den lille byen Hudiksvall i Nord-Sverige.

VÅRE MÅL

Shaktis ønske er å gjøre godt, i det store og hele, for mennesket og Moder Jord.

Vår verden skal føle seg bedre av økologiske produksjonsmetoder. I alle ledd vil vi fylle alle med den samme lykke og kjærlighet som Shakti føler for våre omgivelser. Vi ønsker alle velkommen som kommer i kontakt med Shakti som medlemmer av vår store, verdensomspennende familie!

Om och hans familj driver fortfarande produktionen för Shakti från den lilla staden Hudiksvall i norra Sverige.

"Måtte dere bli lykkelige av dette fantastiske verktøyet, for å oppnå en mer fullkomment eksistens."

Våre verdier

Her er Shaktis tanker, ambisjoner, vilje og mål. Følgende verdier gjennomsyrer vårt selskap og våre handlinger.

KVALITET

Spikermatten har egenskaper som har vart i over 5000 år. Å gi omsorg og lykke har alltid vært målet for spikermatten. Shakti-produktene våre har samme ambisjon.

MENNESKET I FOKUS

Shakti er for alle. Vi henvender oss til et evig behov i det moderne samfunnet – behovet for ro og energi. Vi tilbyr ny kraft, avslapning og harmoni til alle, fra topptrente til sofaslitere.

INTEGRITET

Shakti er ingen vanlig kommersiell virksomhet. Vår belønning er at våre produkter gjør det bra. Vi følger vårt hjerte i stedet for å lytte til kvartalsanalyser og trendrapporter.

Harmoni

Alt i livet henger sammen. Helsen din er knyttet til familien og arbeidet ditt. Derfor er alle Shakti-produkter enkle å bruke, på jobb, hjemme så vel som mens du er på farten.

PERSONLIG

Hvert menneske er unikt. Derfor kan du velge din personlige Shaktimatte: Shakti Light, Shakti Original, Shakti Black eller Shakti Advanced, personligheten er viktig for oss.

ENTREPRENØR

Den opprinnelige spikermatten ble oppfunnet av en klok mann borte i India for mange tusen år siden. En ung sjelefrende, på den andre siden av kloden i Sverige, utviklet den videre for dagens moderne samfunn og behov. I dag brukes Shaktimatten over hele verden. Shakti står for kraft og vilje til å utvikle seg, og dette gjennomsyrer hele vårt selskap!

Vår vERDEN

Alt henger sammen. Kroppen din påvirker sansene dine. Og omvendt. Du og din familie, jobb og venner står i forbund. Verden og du hører sammen. Shakti og verden er ett.

I den hellige byen Varanasi i India driver vi prosjektet «Shakti Tempelfabrikk«, hvor kvinner jobber med god lønn og ordnet arbeidstid. Vi har en ansatt kokk som lager mat til våre ansatte. Alle syke får sykelønn. Leger kommer regelmessig til fabrikken og tilbyr våre arbeidere, deres familier og folk i nabolaget gratis medisinsk behandling.

Vi tror ikke at alle kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt. Vi støtter derfor også et barnehjem i Rishikesh og gir støtte til prosjekter og planting av trær i Afrika. DU er en viktig del av det å gi.

Vårt språk

Shaktis språk ønsker å være inspirerende og sjenerøst. Ærlig. Og alltid energigivende! Se på vårt nettsted, hvor vi deler tips, forslag, gode råd og velgjørende produkter.

Oransje er Shaktis farge. Orange stimulerer appetitten for det gode og bærekraftige i livet. Den står for varme, følelser og kreativitet, og en sunn og sann selvfølelse. Oransje regnes som både vibrerende og beroligende.

Navnet vårt kommer fra indisk mytologi. Shakti er kraften og makten, og blir ofte beskrevet som den kvinnelige kreative gnisten. En varm moderlig kreativ kraft.

FINN NOE FOR DEG

Social Media Logo Square 150x150

Alle bestillinger nå via Helseriet 🌟

Vi er glade for å meddele at alle våre bestillinger nå håndteres av vår pålitelige partner, Helseriet. For å gjøre ditt kjøp, vennligst besøk vår dedikerte side på Helseriets nettside:

👉 Handle nå hos Helseriet 👈