Vår gratitude factory

gratitude

Shaktimatten lages i bevissthet og medfølelse. Kvinnene på fabrikken har gode arbeidsforhold, med god lønn og ordnet arbeidstid.

Start video

OMSORG I PRODUKSJONEN PÅ VÅR FABRIKK I INDIA

Shaktimatten er produsert i Shaktis Tempelfabrikk, som vi har valgt å plassere i Indias helligste by Varanasi. Der har de hellige ildene brent i flere tusen år, og der integrerer vi hengivenhet og arbeid.

Shaktimatten er skapt i bevissthet og medfølelse. Vår intensjon er at det i alle ledd fra produksjon til bruk skapes harmoni for alle som kommer i kontakt med en Shaktimatte.

Måtte alle finne sann lykke.

gratitude

GODE ARBEIDSFORHOLD OG VELDEDIGHET

Kvinnene på fabrikken har gode arbeidsforhold, med god lønn og ordnet arbeidstid. Når de er syke får de sykepenger. Vi har en ansatt kokk som lager mat til arbeiderne. En lege kommer til fabrikken en gang i uken. Vi tilbyr gratis legetilsyn, ikke bare til våre arbeidere og deres familier, men også til andre familier som bor i nabolaget.

Når du kjøper en Shaktimatte bidrar du til veldedighet i og rundt Shakti Tempelfabrikk i Varanasi, India.

 

Social Media Logo Square 150x150

Alle bestillinger nå via Helseriet 🌟

Vi er glade for å meddele at alle våre bestillinger nå håndteres av vår pålitelige partner, Helseriet. For å gjøre ditt kjøp, vennligst besøk vår dedikerte side på Helseriets nettside:

👉 Handle nå hos Helseriet 👈